AMS_logo-lockup_black.png

Volg ons op Social Media

Blog

Nieuwe inzichten in disruptie en technologische veranderingen

12 Feb 2018

Humanification

Go Digital, Stay Human

 

 

Christian toonde op Disruptival - The Conference (8/02/'18, Kortrijk Xpo) hoe Disruptie & Verandering omgezet kunnen worden in Kansen & Voordelen. 

 

Hij vertelde hoe we als bedrijf kunnen anticiperen op disruptie door te surfen op de golven van verandering en ons niet te laten overvallen door die golven.  Een positief verhaal dat helpt om zelf de volgende technologische golf te voorspellen en deze om te zetten in een competitief voordeel.   

Christian was zelf 15 jaar lang een tech-ondernemer tot hij het DNA achter disruptieve innovatie ontdekte en hoe dat gebruikt kan worden om de volgende grote golf van technologische disruptie te voorspellen.  Hij is auteur van de bestseller ‘Humanification - Go Digital, Stay Human’.

 

Het boek toont hoe technologische vernieuwingen en de mens samensmelten tot één organisme. Het lezen van het boek brengt je nieuwe inzichten in de wijze waarop je naar technologie en het effect ervan op de samenleving kijkt. 

 

Het boek kun je online bestellen op de website van Christian Kromme.

 

 

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Populair

Please reload

Boeken

Please reload

Agenda

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload