AMS_logo-lockup_black.png

Volg ons op Social Media

Hoe exponentieel is uw bedrijf?

Research

 

Wat is een exponentieel bedrijf?  Wat betekent exponentieel denken en ondernemen concreet voor de Vlaamse bedrijven?  Waaraan kan uw bedrijf werken om een toekomstgericht bedrijf te zijn?  Hoe scoort uw bedrijf vandaag?  XA zoekt het uit.

Onze definitie van een ‘exponentieel bedrijf’?

Een exponentieel bedrijf is een bedrijf dat klaar is om elke verandering en nieuwe technologie:​

Waar nodig, worden nieuwe diensten of businessmodellen (al dan niet disruptief) ontwikkeld.

Exponential Readiness Level (ERL)

Exponential Academy onderzoekt welke elementen van een bedrijf een echt ‘exponentieel bedrijf’ maken. Een toetsingskader voor Vlaamse bedrijven wordt ontwikkeld, waarbij een Exponential Readiness Level (ERL) bepaald wordt. Via een scan, ter plaatse bij het bedrijf, worden gegevens verzameld om de ERL te bepalen. De ERL-waarde geeft een kwantitatief inzicht in hoeverre het bedrijf klaar is om met de exponentiële veranderingen om te gaan. Maar nog belangrijker: we bieden een gepersonaliseerd rapport met actiepunten en tips om het bedrijf een trede hoger te laten klimmen
op de ERL-ladder.

 

De ERL-scan is momenteel in volle ontwikkeling. Interesse om hem samen met ons uit te testen?

Laat het ons weten!  

"We leven niet meer in een lineaire, maar wel in een exponentiële wereld.  Technologie verandert alles, in een nooit gezien tempo.  Is uw bedrijf klaar voor een tijdperk van continue disruptie?"